Herr Director

Vanaf de oprichting van Jeugfanfaar Zitterd (2007) staat het orkest al onder leiding van Paul Erens. Paul werd geboren op 6 juli 1971 en groeide op in Munstergeleen waar hij vanaf zijn 7de lid was van de drumband. Hij volgde zijn opleiding op de muziekschool in Sittard waar hij met goed gevolg de diploma’s Hafa A t/m D heeft behaald. Na het voltooien van de muziekschool heeft hij bij Kreato in Thorn zijn instructeursdiploma gehaald.

Na het behalen van het instructeursdiploma is hij begonnen aan zijn eerste instructeurschap bij de drumband van de fanfare in Geulle. Naast het dirigeren van drumbands in Margraten, Broeksittard en Ransdaal heeft hij in 2007 zijn eigen bedrijf opgericht waarmee hij opleidingen geeft in slagwerk, dit in samenwerking met een internationale organisatie Sonabile College. Zo heeft hij ook jarenlang les gegeven bij een aantal verenigingen langs de Moezel in Duitsland waar hij ook vaak als gastdirigent- en muzikant optrad.

Naast dirigent van Jeugfanfaar Zitterd, is hij ook instructeur van de drumband van Les Amis Reunis Ransdaal en heeft hij van 2008 t/m 2010 het jeugdorkest van deze vereniging onder zijn hoede gehad.